506 ikkunaa

Ohjelmistossa 03.07.2018 - 11.08.2018

Naisvuoren kesäteatteri, Mikonkatu 18, Mikkeli

Maailmanmatkaaja Anselmi saapuu Suomeen hautaamaan isänsä. Häntä odottaa kotona pikkuveli Tarmo, joka tahtoo lähteä kuoppajaisten jälkeen Anselmin mukaan maailmalle, vaikka on juuri selviytynyt yliopistoon huippupisteillä. Pikkuvelikin haluaa jättää ankean arjen taakseen ja löytää elämäänsä seikkailuja.

Ongelmana on raha. Sitä ei ole. Isältä on jäänyt perintöä meloni, mehiläispesä ja muovikassillinen t-paitoja. Tuhlaajapoika Anselmi tarvitsee valuuttaa kipeästi, syystä jota hän ei suostu kertomaan.

Miehet pestautuvat töihin pesemään ikkunoita. Työnsä ohella he sotkeutuvat yhtiön asukkaiden kimurantteihin rakkauskuvioihin, ja joutuvat itsekin laittamaan sydämensä likoon rakkauden ja arjen pesuvatiin. Tapahtumia ryydittävät Miljoonasateen monet tutut hittikappaleet, tietenkin näytelmän nimibiisiä myöten, ja näytelmää varten on sävelletty myös yksi uusi kappale.

Rooleissa: Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi, Tuuli Anikari, Katriina Honkanen, Vintte Viitanen ja Risto Kopperi.

Käsikirjoitus: Heikki Salo
Laulut ja musiikki: Miljoonasade
Ohjaus: Pekka Laasonen

Kantaesitys. Ensi-ilta Naisvuoren kesäteatterissa 4.7.2018.


"Naisvuoren kesäteatteri tarjoilee hyvän mielen esityksen. Miljoonasateen laulujen ympärille kirjoitettu tarina on riemastuttavan hauska, musiikkia, ihmiskuvia, elämän kirjoa laidasta laitaan."
Timo Heimonen, Länsi-Savo
Lue koko juttu

"506 ikkunaa on hulvaton tarina, mitä jykevästi maustaa Miljoonasateen musiikki. Juuri sellainen paketti, missä on juuri oikeat ainekset kesäteatteriyleisölle - hupia ja musaa! Loppulaulussa me lauloimme kaikki yhdessä Tulkoon rakkaus, tulkoon rikkaus - ilman ei saa jäädä kukaan. Vielä aamullakin se soi päässä ja sydämessä ja oli niin hyvä mieli."
Kini Laine, Amusa Kulttuuritori
Lue koko juttu

"Lämpimästi suosittelen! Kyllä sai vatsalihakset reeniä!"

"Jos kaipaat kesääsi: nauramista vedet silmissä, hyvää musiikkia ja mukaansatempaavan taitavia näyttelijöitä, niin mee ihmeessä katsomaan!"

"Oli ilo katsoa tämä kesäteatteri näytös tänään. Suosittelen kaikille. Oli todella hyvä. Kiitos esiintyjille ja taustavoimille."


Työryhmä:

Puvustus: Tarja Kopperi
Lavastus: Ami Laukkanen
Äänet: Marko Luukkonen
Tarpeistonsuunnittelu: Mari Heinonen
Naamiointi ja kampaukset: Marjo-Riikka Romo
Näyttämömestari: Aki Lustig
Lavastuksen valmistus: Veli-Matti Itkonen, Ami Laukkanen, Erkki Jokela, Jani Jahnson
Tarpeistonvalmistus: Mari Heinonen, Aija Matikainen, Natalija Borzova
Puvustuksen toteutus: Tarja Kopperi, Tarja Väisänen, Sirja Hyyryläinen
Järjestäjä: Aija Matikainen
Tarpeistonhoitaja: Emmi Pölhö
Pukija: Sirja Hyyryläinen
Kuiskaaja Ritva Laukkanen
Tekninen avustaja: Anton Puumalainen
Valokuvaus: Jere Lauha

Esitysajat

Liput


Heinäkuun helletarjous 23.7. alkaen:
Osta vähintään kaksi lippua, saat ne hintaan 22 €/kpl.
Tarjous koskee kaikkia 31.7. mennessä lunastettuja lippuja.

Tarjoushinta on voimassa Mikkelin Teatterin omassa lipunmyyntipisteissä. Maksutapoina käteinen/korttimaksu/Mikkelin Teatterin lahjakortti,
ei esimerkiksi E-passi, Smartum, tai muu vastaava liikunta- ja kulttuuriseteli. Lippupisteen myyntipisteissä ja verkkokaupassa hintaan lisätään Lippupisteen toimitus- ja muut kulut. Huom. Lippupisteen verkkokaupassa tarjous on nimellä "Helletarjous", lippuun saattaa nimi muuttua muotoon Nopsalippu.

Liput normaalihinnoin jälleen 1.8. alkaen: 29/27 €, ryhmäliput 25 € (yli 20 hlö)

Esityksen kesto: n. 2 h 15 min


Lippumyymälä Teatterikontti palvelee Mikkelin torilla
ma-pe 10-16, la 10-14


Tilaa väliaikakahvit ja pullat tai vaikka lasillinen kuohuvaa etukäteen Teatterikerhon kahviosta.
Lue lisää