506 ikkunaa

Ohjelmistossa 03.07.2018 - 11.08.2018

Mikkelin Naisvuorella nähdään kesällä 2018 Miljoonasade-yhtyeen keulahahmon Heikki Salon käsikirjoittaman  506 ikkunaa -näytelmän kanta-esitys. Näytelmä sisältää Miljoonasateen musiikkia, ja näytelmää varten sävelletään myös yksi uusi kappale. Bändiä ei paikalla nähdä, mutta kuullaan, sillä he itse soittavat biisit näytelmää varten taustanauhalle.

Maailmanmatkaaja Anselmi saapuu Suomeen hautaamaan isänsä. Häntä odottaa kotona pikkuveli Tarmo, joka tahtoo lähteä kuoppajaisten jälkeen Anselmin mukaan maailmalle, vaikka on juuri selviytynyt yliopistoon huippupisteillä. Pikkuvelikin haluaa jättää ankean arjen taakseen ja löytää elämäänsä seikkailuja.

Ongelmana on raha. Sitä ei ole. Isältä on jäänyt perintöä meloni, mehiläispesä ja muovikassillinen t-paitoja. Tuhlaajapoika Anselmi tarvitsee valuuttaa kipeästi, syystä jota hän ei suostu kertomaan.

Miehet pestautuvat töihin pesemään ikkunoita. Työnsä ohella he sotkeutuvat yhtiön asukkaiden kimurantteihin rakkauskuvioihin, ja joutuvat itsekin laittamaan sydämensä likoon rakkauden ja arjen pesuvatiin. Tapahtumia ryydittää Miljoonasateen monet tutut hittikappaleet, tietenkin näytelmän nimibiisiä myöten. 

Rooleissa: Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi, Tuuli Anikari, Katriina Honkanen, Vintte Viitanen ja Risto Kopperi.

Käsikirjoitus: Heikki Salo
Laulut ja musiikki: Miljoonasade
Ohjaus: Pekka Laasonen
 
Ensi-ilta Naisvuoren kesäteatterissa 4.7.2018.

Esitysajat

Liput

Ennakkonäytös: 3.7. liput 20 €
Nopsaliput: Kaikki 4.7. mennessä lunastetut liput 22 € 
Liput: 29/27 €, ryhmäliput 25 € (yli 20 hlö)