Tankki täyteen

Ohjelmistossa 22.06.2016 - 30.07.2016

Mikkelin kesäteatterissa Naisvuorella nähdään kesällä 2016 Neil Hardvickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama näytelmä Tankki täyteen. Aikoinaan tv-sarjaksi kirjoitettu teksti kuvattiin vuosina 1978 ja 1980. Sarja oli yksi katsotuimpia aikalaisiaan.

Tankki täytee kertoo Emilia ja Sulo Vilénin huoltoasemayrittämisestä. Asemalla ei juuri käy asiakkaita, koska uudelta ohikulkutieltä ei enää ole pääsyä huoltamolle. Sulo Vilénin pahe tai voisiko sanoa harrastus, on ostaa kaikenlaista vaimolta salaa mottonaan: ”kun sai niin halavalla”. Näihin ostoksiin kuului myös huoltoasema. Vaimo Emilia ei luonnollisesti ole ilahtunut harrastuksesta ja mies saa ajoittain melko kylmää kyytiä. Hiljainen ja rauhallinen suomalainen mies ei paljon puhu, mutta on monessa mukana. Sulo kirjoittaa mm. dekkaria kylän poliisin Artturi Reinikaisen avustuksella. Hardwickin ja Tuomisen teksti on nokkelaa sanankäyttöä ja tilannekomiikkaa, eikä jätä katsojaa kylmäksi.

Ohjaus Mika Nuojua

Rooleissa: Minna Kivelä, Ismo Sievinen, Riina Uimonen, Antti Heikkinen, Janne Kyyhkynen, Joonas Kääriäinen, Marjo Häkkinen, Leevi Heinonen, Ritva Laukkanen ja Marjo-Riikka Romo

Lavastus Veli-Matti Itkonen

Puvustus Tarja Väisänen

Esitysajat

Liput

Ennakkoesitykseen 22.6. kaikki liput 18 €
23.6. - 2.7. kaikki liput 22 €
5. - 30.7. liput 28 €/26 €
Ryhmäliput 24 €
Ostaessasi liput ilman varausta R-kioskilta tarvitset tapahtumanumeron 111536.
Uudella TRIOtiketillä 62 € voit katsoa Mikkelin Teatterin, Kuninkaankartanon kesäteatterin ja Saimaan Teatterin kesäteatteriesitykset. Liput ovat nyt jo myynissä Mikkelin Teatterissa.