Avoimet harjoitukset 31.10: Päivällisvieras

Tervetuloa seuraamaan Päivällisvieras -näytelmän avoimia harjoituksia paikan päälle Mikkelin Teatterille tiistaina 31.10.2023 klo 18.15-19.00.

Avoimissa harjoituksissa pääset seuraamaan työryhmän työskentelyä. Harjoitusten lopussa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ohjaaja Aleksander Anrialle sekä työryhmälle.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

***

Kutkuttava ranskalainen komedia periaatteen ihmisistä, jotka uudessa tilanteessa ovat vietävissä. Gérard on ollut jonkun vuoden työttömänä, mutta on vihdoin saamassa työpaikan. Juhlistaakseen asiaa hän kutsuu päivälliselle tulevan työnantajansa johtajan Pontignacin. Mutta sitten alkaakin mennä kaikki pieleen.

Gérardin vaimo, Colette, ei osaa laittaa ruokaa, katto vuotaa reilusti vettä, isännän pienoisjunarata kiemurtelee ja puksuttaa vihellellen menemään ympäri asunnon lattioita. Hulvaton meno saa lisää kierroksia ja bensiiniä, kun alakerran naapuri Alexandre ottaa ohjat käsiinsä. Hän lähtee stailaamaan pariskuntaa sekä heidän kotiaan vastaanottokuntoon. Miksi hän on niin innokas ja avulias? Kuka lopulta saapuu päivälliselle ja oliko Alexandren tuunauksesta hyötyä vai haittaa?

Teksti:            David Pharao
Käännös:       Aino Piirola
Ohjaus:         Aleksander Anria               

Esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy