fbpx

HE’S A LADY, BY MIKA TEPSA

Ohjelmistossa 30.4.2022.

Mika Tepsa on kietoutunut alter egonsa Pola Ivankan pauloihin jo aikaa sitten. Koko pandemian ajan hän on yrittänyt irtautua vimmatusti, vaan irtoaako strutsinsulat ja paljettimekot sittenkään? Vaikka Tepsa laulaakin sävelmät omalla nimellään, niin aina vaan on kuitenkin luvassa Polan glamouria.

Onko Mikalla rakkaussuhde Polan kanssa? Onko tässä jo menneet sukupuoletkin sekaisin vai ristiin? Ketä kaikkia tähän vyyhtiin liittyy?

Tarinat ja stoorit kulkevat Taina Westin kynän kautta ja pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä sekä muualta maailmasta, ja kaikki liittyy Polaan. Vai Mikaan?

Ja kun floor show -meiningillä mennään, niin Tepsa lyö lauteille omien laulujensa lippaan. Mukana lauluja Sirkka-Liisa Sassilta, jonka ajattomat laulut ikään kuin palaavat kotiinsa Weimarin tasavallan syntisiin ja savuisiin kabareihin. Salla Markkanen puolestaan säveltänyt musiikkia juuri tähän esitykseen. Kuullaan tässä illassa aikuisen naisen pauloissa myös joku tuttu suomalainen chanson ja skandinaavinen fado.

Tunnelma on runsasta, rönsyilevää ja rehevää, niin kuin Tepsa itsekin Polan takana!

Mika Tepsa, on suomalainen esiintyjä-laulaja, jonka alter ego tunnetaan nimellä Pola Ivanka. Tepsa on tehnyt drag-esityksiä jo vuodesta 1993 ja alkoi ensimmäisenä drag-esiintyjänä Suomessa laulaa itse. Sittemmin hän on tehnyt erilaisia tilausesityksiä sekä konsertteja, viimeksi Drag-Leidit Lavalla 2019 sekä Kuningattaret 2020.

Taina West, on suomalainen toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän kuului television ajankohtaisviihdesarjojen Pohjantähden alla (1988), Suomen hovi (1989) ja Iltalypsy (1993-2001) käsikirjoittajiin ja toimitti musiikkiviihdeohjelmia Yleisradion Radio Suomessa. West on toiminut jo vuosia Jukka Puotilan show’n käsikirjoittajana ja toteuttajana.

Työryhmä

Lavalla: Mika Tepsa
Tekstit: Taina West
Pianisti: Mikko Mattila 
Näyttämöohjaus: Leenamari Unho & Kalle Pylvänäinen 
Musiikki, sovitukset: Tuija Rantalainen
Tuotanto: Iltama Oy

Vierailuesitys
30.4.2022 klo 19
Esityksen kesto noin 1h 40min.
Liput 30€