Kesäkaverikirja: MARKO NURMI

Marko Nurmi on Naisvuoren kesäteatterin lavalta tuttu, sillä hän esitti toista pääroolia 506 Ikkunaa -musikaalissa kesällä 2018. Näyttelijän työn lisäksi musiikki on ollut hänellä aina lähellä sydäntä ja musikaaliroolien lisäksi hän harrastaa vapaa-ajallaan kitaransoittoa. Eipä muidenkaan soittimien, kuten huuliharpun haltuunotto ole myöskään ongelma.

Vapaa-ajallaan Nurmi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja moottoriajoneuvoja! Onpa hän päässyt jopa pronssimitalille Kartingin Uudenmaan rakettisarjasta vuonna 2020.

Tuorein roolityö hänellä on nyt julkaistussa Made in Finland – Tarina Nokiasta -sarjassa.

Seuraavaksi Markon vastaukset meidän Kesäkaverikirjaan!


ASUINPAIKKA: PK-Seutu

LUONNE: positiivinen ja seikkailuja etsivä

LAPSUUDEN HAAVEAMMATTI: Näyttelijä

NYKYINEN AMMATTI: Näyttelijä

LEMPINÄYTELMÄ: Se mitä parhaillaan tehdään

LEMPIRUOKA: Spaghetti ja jauhelihakastike

TYKKÄÄN: musiikista ja urheilusta

PELKÄÄN: epäonnistumista, kun asiat eivät mene niin kuin on suunniteltu. Useimmiten asiat kuitenkin eivät ole niin vakavia kuin ne sillä hetkellä tuntuvat ja epäonnistumiset kuuluvat elämään ja saattavat avata uusia suuntia uusille onnistumisille.

IHAILEN: Omistautumista jollekkin asialle, armollisuutta, huumorintajua ja ihmisiä jotka eivät ota itseään niin vakavasti.

HALUAISIN TAVATA: Kimi Räikkösen ja käydä sen kanssa karaokessa.

OUDOIN TAITONI: Jossain vaiheessa elämääni hallitsin miltein täydellisesti kurkkulaulu tyyleistä kargyraa eli ”möreää ja kumeaa höömeilaulun kontrabasso” soundia. Nyt menisi hiukka aikaa saada aktiiviseksi tämä taito.

ERITYISTAITONI: Olen taitava karting kuski, kisaillut muutamia vuosia raketti sarjassa Helsingissä. Myös enduro ajaminen luonnistuu 350 kuutioisella nelitahti pelillä metsissä!

VIISAUS, JONKA OLEN TÄHÄN MENNESSÄ OPPINUT: Ole armollinen itsellesi


Mitä kuuluu Marja-Leena? ensi-illassa 22.6.2022 Naisvuoren kesäteatterissa!