KOLME TAPAA TEHDÄ LIPPUVARAUS

1. Lippupisteen nettipalvelusta

» Osta liput Mikkelin Teatterin näytäntöihin Lippupisteen Internet-palvelun kautta

2. Teatterin lippumyymälästä

Mikkelin Teatterin lippumyymälä sijaitsee Mikkelin Teatterin ala-aulassa. Lippumyymälästä saat henkilökohtaista palvelua ja lisätietoja kaikista Mikkelin Teatterin esityksistä.

HUOM! Lipunmyynti on kiinni 1.1. sekä 6.1.2020!

Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 11.00–17.00 sekä esityspäivinä tuntia ennen esityksiä. Lauantaisin lipunmyynti aukeaa aina tuntia ennen päivän ensimmäisen esityksen alkua ja palvelee päivän viimeisen esityksen alkuun saakka.
P. 044 4021 539
liput@mikkelinteatteri.fi

Ryhmävaraukset (yli 20 hlöä) puhelimitse 044 4021538 maanantaista perjantaihin klo 9.00-19.00. 

Teatterilippuja myynnissä myös Lippupisteen myyntipaikoissa. 

3. Sähköinen lippuvarauspyyntö

Voit tehdä sähköisen lippuvarauspyynnön teatterille nettilomakkeella: 
» Tee lippuvarauspyyntö Mikkelin Teatterille

Varauksia käsitellään arkipäivisin klo 9.00-15.00. Saat ensin sähköpostiisi tiedotteen varauspyyntösi sisällöstä. Tämä tarkoittaa, että varauspyyntösi on lähtenyt meille käsiteltäväksi, mutta varausta ei ole vielä tehty. Käsiteltyämme varauspyyntösi, lähetämme siitä varmistuksen, jonka jälkeen varauksesi on voimassa. Jos et saa vastausta varauspyyntöösi kahden arkipäivän aikana, otathan meihin yhteyttä puhelimitse asian selvittämiseksi.

LAHJAKORTTI

ANNA LAHJAKSI  ELÄMYS - TUNTEITA TÄYDELLÄ SKAALALLA

Teatterin lahjakortteja voi ostaa ja tilata teatterin lippumyymälästä. Lahjakortteja voi ostaa myös Lippupisteen myyntipisteistä, esim. Mikkelin Graanilta ja kauppakeskus Stellan Stella-kioskista.
Lahjakortit vapaavalintaiseen esitykseen ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

ARVOSETELI

Mikkelin Teatterissa käyvät maksuvälineiksi seuraavat arvotelit: Smartum-seteli, Tyky-Kuntoseteli, Virikeseteli, ePassi, Tyky-Online ja Smartum Saldo.

OPISKELIJALIPPU

Opiskelijakortilla lippu 10 €, Etu on voimassa vain teatterin omissa näytöksissä. Etu ei ole voimassa kesäteatterissa eikä vierailuesityksissä. 

K9-KULTTUURIKORTTI

Peruskoulun 9. luokkalaiset pääsevät Mikkelin Teatterin omiin esityksiin veloituksetta K9-kulttuurikortilla. Etu koskee ainoastaan vapaa-aikaa, ei koululaisryhmiä  tai -esityksiä. K9-kortti on osa Mikkelin kulttuuripolku -kokonaisuutta. Edun saa korttia näyttämällä teatterin lipunmyynnistä. Huom. Etu ei koske vierailuesityksiä.