RYHDY TEATTERIASIAMIEHEKSI

Teatteriasiamies on intohimoinen teatterin ystävä, Mikkelin Teatterin sisäpiiriläinen ja sen aktiivinen puolestapuhuja. Teatteriasiamies on verkostossaan aktiivinen ja myönteinen teatterivaikuttaja, joka jakaa ympäristöönsä ajankohtaista tietoa teatterista. Jos toimit aktiivisesti yhteisössäsi teatterinharrastajana, vetäjänä tykytoiminnassa, vapaa-ajankerhossa, harrastuspiirissä tai muussa vastaavassa ryhmässä, olet juuri oikea henkilö teatteriasiamieheksi. 

Asiamiehet ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Teatteriasiamiehet ovat teatterin mainekuvan, mutta myös myyntitulosten osalta tärkeä vaikuttajaryhmä. Odotamme innostunutta otetta viestimiseen sekä kykyä ja halua tehdä markkinointityötä kanssamme. Tavoitteena on tuoda ryhmiä teatteriin, joko järjestämällä retki itse, tai viemällä idea verkostoonsa.   

Me tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan teatterimaailmaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Saara Pylvänäinen, 050 354 9778 saara.pylvanainen(at)mikkelinteatteri.fi

Ilmoittaudu tästä! Otamme sinuun yhteyttä.

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä:
Mikkelin Teatteri, Savilahdenkatu 11, 50100  MIKKELI
Y-tunnus: 0207212-0

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö tämän rekisterin osalta:
Mikkelin Teatteri, Saara Pylvänäinen
saara.pylvanainen(ät)mikkelinteatteri.fi
p. 050 354 9778

3. Rekisterin nimi:
Mikkelin Teatterin Teatteriasiamiehet (3/2015-)

4. Rekisterin käyttötarkoitus:
Mikkelin Teatterin Teatteriasiamiehiä koskeva tiedottaminen, markkinointi ja mainonta sähköpostitse, SMS-viesteillä sekä postitse.

5. Rekisterin tietosisältö:
Yritys / yhteisö / yhdistys / Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka

6. Säännönmukaiset tietolähteet:
Henkilöt voivat pyytää päivittämään tietoja, liittyä rekisteriin tai jäädä rekisteristä pois omalla pyynnöllä. Rekisteritieto voidaan päivittää yritysten julkisilta www-sivuilta sekä henkilöiltä erikseen keräten tarpeen mukaan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Mikkelin Teatteri ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet:
Mikkelin Teatteri säilyttää rekisterin sähköisesti salasanalla ja käyttäjätunnuksella suojatussa ympäristössä, johon vain Mikkelin Teatterin www-sivujen ylläpitäjillä on käyttöoikeudet.

9. Rekisteritietojen tarkistaminen:
Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai lisäämään hänet postituksen estolistalle ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjiin tai uutiskirjeessä olevan linkin kautta.