TEATTERIKIERROKSET

Kurkista kulisseihin -kierros

Kurkistus kulisseihin -kierros on enintään 30 hengen ryhmille sopiva kierros teatterin kulisseihin, jossa pääsee tutustumaan teatteritaloon, työpisteisiin ja teatterin ammatteihin. Saat tietää miten kuiskaaja auttaa näyttelijää. Entä mitä ihmettä pukija tekee? Kuinka näyttelijä voi muistaa kaikki vuorosanansa? Missä teatterin kummitus asuu?

Kesto: 1 h
Max. 30 hlö / kierros
Esitykseen liput hankkineille ryhmille kierros on ilmainen. Muussa tapauksessa kysy tarjous.
Huom! Kierros ei ole esteetön, sillä teatteritalossa on paljon kapeita käytäviä sekä rappusia.

Ota yhteyttä:
Jimmy Asikainen
Teatterikuraattori
040 831 7107
jimmy.asikainen@mikkelinteatteri.fi


Kummituskierros

Kuka kulkee rappusissa kumisaappaat lonksuen? Kuka tönäisee käytävällä, tai tarttuu käteesi? Kummituskierroksella seikkaillaan teatterin uumenissa ja pimeillä käytävillä, joihin yleisöllä ei yleensä ole mitään asiaa. Eikä teatterin kummitukset ehkä pidä siitä lainkaan… 

Kierroksen aikana kuullaan teatterin kummituksista tarinoita, joita on kerätty teatterirakennuksen alkuajoilta saakka. Kummituskierroksen vetää edesmennyt Niilo Hartonen, joka toimi Mikkelin palomestarina 1890-1912. Hänen palomestarin uralle osui Mikkelin rauhanaikaisen historia suurin tulipalo. Tulipalo tuhosi kokonaisen korttelin, jossa oli 12 rakennusta. Liekkien sanottiin olevan niin suuret, että savupilvi ja liekit nähtiin Ristiinassa ja jopa Juvalla asti.

Kesto n. 1h
Liput karmivalle kierrokselle 15 € / hlö, max. 30 hlö / kierros
Huom! Kierros ei ole esteetön! Teatterirakennuksessa on paljon rappusia, minkä takia kierros ei sovi liikuntarajoitteisille.

Kurkistus kulisseihin – ja kummituskierroksen vetäjänä toimii teatterikuraattori Jimmy Asikainen, joka on tehnyt pitkän uran Mikkelin Teatterin näyttelijänä ennen kuin siirtyi teatterikuraattorin tehtäviin.

Ota yhteyttä:
Jimmy Asikainen
Teatterikuraattori
040 831 7107
jimmy.asikainen@mikkelinteatteri.fi