Koronapassi käyttöön Mikkelin Teatterissa 13.12.2021

Itä-Suomen aluehallintoviraston tuoreimman päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat voimassa Etelä-Savossa 13.12.2021-9.1.2022. Mikkelin Teatteri ottaa käyttöön koronapassin, jotta voimme palvella normaalisti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu, tai kun tuoreen koronatestin tulos on negatiivinen.

Jatkamme siis esityskautta normaalisti esitysaikataulun mukaan, mutta 13.12.2021 alkaen kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta vaaditaan koronapassi. Teatterissamme on myös maskipakko!

Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön:

  • Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta https://www.kanta.fi/koronapassi
  • Koronapassin voi joko tulostaa tai näyttää saapuessasi mobiililaitteelta.
  • Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan teatterin aulasta ylös mentäessä. Henkilöllisyys tulee osoittaa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella, esim. ajokortilla.
  • Jos henkilö ei pysty hankkimaan koronapassia Omakannasta, hänen on oltava yhteydessä terveydenhuoltoon ja pyydettävä tulostettua todistusta.
  • Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Saavuthan ajoissa teatterille, jotta tarkastus sujuu jouheasti!

Mikkelin Teatterin lippumyymälässä voi asioida ilman koronapassia.

Mikäli katsojalla on lippu, mutta ei voimassa olevaa koronapassia, niin liput on mahdollista siirtää myöhempään esitykseen tai vaihtaa samanarvoiseen Mikkelin Teatterin lahjakorttiin. Lippujen siirto tai vaihto lahjakorttiin tulee tehdä ennen esitystä. Siirto tai vaihto onnistuu helpoiten Mikkelin Teatterin lippumyymälän kautta puhelimitse: 044 402 1539 tai 044 402 1538 tai sähköpostilla info@mikkelinteatteri.fi

Lisätietoja Mikkelin Teatterin turvallisuusohjeista täältä.