Mikkelin Teatterin syksyn ohjelmisto

Syksyllä ensimmäisenä esitykseen pääsee Jukka Keinosen ohjaama elämänjanoinen farssikomedia Tenorit liemessä, jossa polttoaineena on kiihkeä halu esiintyä ja rakastaa. Luvassa on komeaa musiikkia, kuumia tunteita ja pidäkkeetöntä elämäniloa. Eli kaikkea sitä, mitä nyt tarvitsemme! Esitykset jatkuvat 10.9.2021.

Mikään ei ole hauskempaa kuin avioero ja sen mukana tulevat uudet kuviot. Minna Koskelan Exän uus ja vanha vie katsojan Jarin ja Terhin avioliiton päättymisen jälkeiseen elämään. Luvassa on yllätyksiä sekä nauruhermoja kutkuttavia käänteitä. Ensi-ilta 2.10.2021.

EXän uus ja vanha

Rakastunut Ryti – näytelmän tekijöiden uudessa komediassa Perinnönjakajat ei post-it-lappuja säästellä omaa perintöä merkittäessä. Lapsuudenkodin perinnönjako on harvoin yksinkertaista – ei tässäkään tapauksessa. Ensi-ilta 27.11.2021.

Ei Teatterin syksyssä ole unohdettuu perheen pienempiäkään, sillä Reetta-karhu kavereineen palaa jälleen näyttämölle! Tällä kertaa Reetta-karhu, Peetu-pupu ja Maisa-majava seikkailevat jouluisissa tunnelmissa!Ensi-ilta 3.9.2021.

Reetta-karhun jouluseikkailu