fbpx
previous arrow
next arrow
Slider

VIERAILUT SYKSY 2020

Saikkua, kiitos!

Ohjelmistossa 5.10.2020

Saikkua, kiitos! -esitys on todella löytänyt yleisönsä. Ympäri Suomea esitetty, Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama näytelmä on muutamassa vuodessa kerännyt uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä. Aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus, terveyskeskukset ja sairaalat, lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat. Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua.

Nyt on loistava mahdollisuus nähdä Saikkua, kiitos!, sen toinen osa Lisää saikkua, kiitos! ja kolmas osa Saikkua, kiitos! -osa 3 yhden viikon aikana Saikku-maratonissa Mikkelin Teatterissa! Esitykset esitetään peräkkäisinä iltoina 5.-7.10.2020.

Työryhmä

Käsikirjoitus: Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen
Sovitus ja ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Vierailuesitykset
5.10.2020 klo 16 ja 19
Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan)
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Lisää saikkua, kiitos!

Ohjelmistossa 6.10.2020

Saikkua, kiitos! -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 400 kertaa ja sen on nähnyt lähes 150 000 katsojaa. Ykkösosaa esittäessä huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista. Ja mitähän hauskaa SOTE-sotku toi tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siksi syksyllä 2017 sai ensi-iltansa Saikkua kiitos -esityksen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos!. Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää saikkua, kiitos! -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Lisää saikkua, kiitos! on supersuositun Saikkua kiitos! – esityksen jatko-osa

Työryhmä

Käsikirjoitus: Työryhmä ja Ismo Leikola
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Vierailuesitykset
6.10.2020 klo 16 ja 19
Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan)
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Saikkua, kiitos! -osa 3

Ohjelmistossa 7.10.2020

Järisyttävän suosion saavuttanut terveydenhuoltoa käsittelevä komediaesitysten sarja täydentyy trilogiaksi!

Ratkiriemukkaat Saikkua, kiitos! ja Lisää saikkua, kiitos! ovat keränneet jo lähes 200 000 katsojaa!

Suomalainen terveydenhuolto lääkäreineen ja potilaineen on aiheena todellinen runsaudensarvi, josta riittää yhä uutta kerrottavaa. Niinpä meillä on kunnia esitellä teille: Saikkua, kiitos! -osa 3.

Sama tuttu hulvaton työryhmä jatkaa kaikille suomalaisille samaistuttavien aiheiden käsittelyä hervottoman sketsihuumorin keinoin. Otto Kanervan ohjaamaan esitystä täydentää oivallisesti itsensä Ismo Leikolan kirjoittamat laulut, joita loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen tulkitsevat antaumuksella.

Saikkua, kiitos! -osa 3. Sai ensi-iltansa helmikuussa 2020 Helsingin Kaupunginteatterissa. Mikkelissä saamme nauttia esityksestä 7.10.2020. Liput ovat jo myynnissä lippumyymälässämme sekä lippu.fi:ssä!

Työryhmä

Käsikirjoitus: Työryhmä
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Vierailuesitykset
7.10.2020 klo 16 ja 19
Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Sutela & Salminen -stand uppia!

Ohjelmistossa 24.10.2020

Hauskuus on taattua, vaikka blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen… Heli ja Krisse kertovat omia suosikkijuttujaan vuosien varrelta.

Työryhmä

Lavalla: Krisse Salminen ja Heli Sutela
Kuva: Ville Juurikkala

Vierailuesitys
24.10.2020 klo 19
Esityksen kesto n. 1 h 30 min (sis. väliajan)
Suositus ikäraja K-16
Liput 32 €


Hyvä-paha-ero

Ohjelmistossa 7.11.2020

Eron sävyjä tutkimassa – Monologi ex-parisuhteesta tarjoaa ajateltavaa

Yhden naisen komedia ex-parisuhteesta. Musiikilla höystetty hulvaton erotarina arasta asiasta, jolle on lupa nauraa.

Hyvä – paha – ero -näytelmä on kertomus avioerosta ja sen tuomista tunteista ja muutoksista. Esitys sopii pariskunnille, eronneille, karanneille ja tietenkin deittisivustoilla notkuville sinkuille. Tarjolla on oivalluksia, pysähdyksiä, kimmeltäviä silmäkulmia ja huutonaurua.

Työryhmä

Lavalla: Karolina Blom
Käsikirjoitus: Karolina Blom ja Valtteri Roiha
Ohjaus: Valtteri Roiha

Vierailuesitys
7.11.2020 klo 19
Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin
Liput 30 €