fbpx
previous arrow
next arrow
Slider

VIERAILUT SYKSY 2020

Kuningattaret!

Ohjelmistossa 5.9.2020

Kaksi Suomen maineikkainta drag-laulajaa ennennäkemättömässä diiva-spektaakkelissa. Polan ja NikoLan säkenöivässä drag-illassa kuljetaan tunnelmasta toiseen, sentimentaalisista sävyistä hurmaavaan draamaan.
Ja tähtisadetta on luvassa!

Takahuoneeseen on maailmalta lennätetty säkenöivät starat kansainvälisiltä estradeilta. Lavalle ponkaisee ikivihreät suomi-iskelmän kuningattaret! Cher, Katri Helena, Pink, Ellinoora, Beyonce, Sanni, Lady Gaga, Kaija Koo,Whitney Houston, Paula Koivuniemi, Tina Turner… ja monta muuta… Kaikki nämä look a like -hahmot Pola ja NikoLa laulavat lavalle livenä!

Konsertissa mukana orkesteritaustat sekä pianisti.

Rooleissa

Pola Ivanka – Mika Tepsa
NikoLa – Niko Mäkinen
Pianossa Mikko Mattila

Vierailuesitys
5.9.2020 klo 19
Esityksen kesto n. 1 h 40 min (sis. väliajan)
Liput 30 €
Tuotanto:  Iltama Oy, iltama.fi


Ne Huuliveikot

Ohjelmistossa 12.9.2020

Naurua, laulua ja vauhdikkaita tilanteita on tiedossa, kun Laitila & Laaksonen astuvat lavalle 2020. Presidenttimme Sauli, Mara ja Tartsi seikkailevat uusin jutuin, Putinin ja Trumpin ystävyys sen kuin syvenee tanssin pyörteissä ja Huutokauppahurjat Aki & Markku intoutuvat laulamaan. Monet artistit Elviksestä Mattiin ja Teppoon tuovat oman suolansa soppaa, jota on hämmentämässä niin urheiluselostajat kuin isä ja poika, Hjallis ja Jolle. Koskaan ei tiedä kuka lavalle vielä hyppää vai Kimi?

Rooleissa

Juha Laitila ja Jukka Laaksonen

Vierailuesitys
12.9.2020 klo 18
Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Rakastan sua ja Abbaa

Ohjelmistossa 26.9.2020

Aviopari Tuire ja Kauko ovat kaksin kiertäneet Suomea yli 30 vuotta omalla musiikkiesityksellään. Keikkamatkoilla on rakastettu, riidelty, synnytetty ja sairastettu, mutta ennen kaikkea esiinnytty.

Nyt Tuire on huomannut Kaukossa jotain muuttuneen. Miksi se yhtäkkiä niin kauheasti laittautuu? Kampaaja-aikaakin kyselee. Kauko haluaa itsepintaisesti lähteä käymään Jyväskylässäkin ja siellähän oli ennen Tuirea ollut se heila. Entä muisteleeko Kauko vielä iltaa Leningradissa 1984? Mitä Tuiren ja lipevän matkanjohtajan Sjöströmin välillä silloin tapahtui? Miksi Tuire kieltäytyy puhumasta illasta? Puhumattomat asiat tuovat kitkaa pariskunnan välille ja Tuire päättää selvittää mistä on kyse.

Lämmin musiikkikomedia Rakastan sua ja Abbaa kertoo Tuiren ja Kaukon tarinan ensitapaamisesta tähän päivään. Viimeisten 40 vuoden hittikappaleet siivittävät muistoja tanssilavoilta ja kauppakeskusten avajaisista, kun Tuire ja Kauko ajelevat pakettivolkkarillaan halki Suomen hankien ja kesäisten niemen notkojen.  Mitä tapahtuikaan silloin, kun J.Karjalaisen Doris oli kesäkuun ykkönen? Ja saiko Sjöström haluamansa Moskovan valojen syttyessä? Entä mikä on Tuiren ja Kaukon ”se meidän laulu”? Soiko se vielä?

Työryhmä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Minna Koskela
Rooleissa: Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara

Vierailuesitys
26.9.2020 klo 19
Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Saikkua, kiitos!

Ohjelmistossa 5.10.2020

Saikkua, kiitos! -esitys on todella löytänyt yleisönsä. Ympäri Suomea esitetty, Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama näytelmä on muutamassa vuodessa kerännyt uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä. Aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus, terveyskeskukset ja sairaalat, lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat. Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua.

Nyt on loistava mahdollisuus nähdä Saikkua, kiitos!, sen toinen osa Lisää saikkua, kiitos! ja kolmas osa Saikkua, kiitos! -osa 3 yhden viikon aikana Saikku-maratonissa Mikkelin Teatterissa! Esitykset esitetään peräkkäisinä iltoina 5.-7.10.2020.

Työryhmä

Käsikirjoitus: Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen
Sovitus ja ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Vierailuesitys
5.10.2020 klo 19
Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan)
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Lisää saikkua, kiitos!

Ohjelmistossa 6.10.2020

Saikkua, kiitos! -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 400 kertaa ja sen on nähnyt lähes 150 000 katsojaa. Ykkösosaa esittäessä huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista. Ja mitähän hauskaa SOTE-sotku toi tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siksi syksyllä 2017 sai ensi-iltansa Saikkua kiitos -esityksen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos!. Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää saikkua, kiitos! -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Lisää saikkua, kiitos! on supersuositun Saikkua kiitos! – esityksen jatko-osa

Työryhmä

Käsikirjoitus: Työryhmä ja Ismo Leikola
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Vierailuesitys
6.10.2020 klo 19
Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan)
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Saikkua, kiitos! -osa 3

Ohjelmistossa 7.10.2020

Järisyttävän suosion saavuttanut terveydenhuoltoa käsittelevä komediaesitysten sarja täydentyy trilogiaksi!

Ratkiriemukkaat Saikkua, kiitos! ja Lisää saikkua, kiitos! ovat keränneet jo lähes 200 000 katsojaa!

Suomalainen terveydenhuolto lääkäreineen ja potilaineen on aiheena todellinen runsaudensarvi, josta riittää yhä uutta kerrottavaa. Niinpä meillä on kunnia esitellä teille: Saikkua, kiitos! -osa 3.

Sama tuttu hulvaton työryhmä jatkaa kaikille suomalaisille samaistuttavien aiheiden käsittelyä hervottoman sketsihuumorin keinoin. Otto Kanervan ohjaamaan esitystä täydentää oivallisesti itsensä Ismo Leikolan kirjoittamat laulut, joita loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen tulkitsevat antaumuksella.

Saikkua, kiitos! -osa 3. Sai ensi-iltansa helmikuussa 2020 Helsingin Kaupunginteatterissa. Mikkelissä saamme nauttia esityksestä 7.10.2020. Liput ovat jo myynnissä lippumyymälässämme sekä lippu.fi:ssä!

Työryhmä

Käsikirjoitus: Työryhmä
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Vierailuesitys
7.10.2020 klo 19
Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin
Liput 30 €
Tuotanto: Iltama Oy, iltama.fi


Sutela & Salminen -stand uppia!

Ohjelmistossa 24.10.2020

Hauskuus on taattua, vaikka blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen… Heli ja Krisse kertovat omia suosikkijuttujaan vuosien varrelta.

Työryhmä

Lavalla: Krisse Salminen ja Heli Sutela
Kuva: Ville Juurikkala

Vierailuesitys
24.10.2020 klo 19
Esityksen kesto n. 1 h 30 min (sis. väliajan)
Suositus ikäraja K-16
Liput 32 €


Hyvä-paha-ero

Ohjelmistossa 7.11.2020

Eron sävyjä tutkimassa – Monologi ex-parisuhteesta tarjoaa ajateltavaa

Yhden naisen komedia ex-parisuhteesta. Musiikilla höystetty hulvaton erotarina arasta asiasta, jolle on lupa nauraa.

Hyvä – paha – ero -näytelmä on kertomus avioerosta ja sen tuomista tunteista ja muutoksista. Esitys sopii pariskunnille, eronneille, karanneille ja tietenkin deittisivustoilla notkuville sinkuille. Tarjolla on oivalluksia, pysähdyksiä, kimmeltäviä silmäkulmia ja huutonaurua.

Työryhmä

Lavalla: Karolina Blom
Käsikirjoitus: Karolina Blom ja Valtteri Roiha
Ohjaus: Valtteri Roiha

Vierailuesitys
7.11.2020 klo 19
Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin
Liput 30 €