Ajankohtaiset järjestelyt Mikkelin Teatterissa kevätkaudella 2021

Hyvä teatterinystävä!

Tästä tiedotteesta löydät tietoa ja käytännön ohjeita turvalliseen teatterikäyntiin.

Tulethan Teatteriin ainoastaan terveenä. Mikkelin Teatterin oma väki pitää huolen, ettei henkilökuntamme tule lievissäkään sairaustapauksissa töihin. Pyydämme tätä samaa yleisöltä.

Teatteriin saapuminen

Tarkastamme pääsyliput ala-aulassa. Avaamme ovet yläkertaan ja katsomoon 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Näin vältämme ruuhkia yleisötiloissa, ja pääset siirtymään suoraan katsomoon.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaissuosituksia kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä tiloissamme. Saat kasvomaskin ovihenkilöstöltämme tullessasi Teatteriin. Maskin voit vaihtaa uuteen väliajalla. Kaikilla yleisötiloissa työskentelevillä työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski.

Käsihygienia ja yleisötilojen siisteys

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Teatterin yleisötiloissa on useita käsidesiautomaatteja, käytäthän niitä. Käsien peseminen saippualla on mahdollista wc-tiloissamme. Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Narikka

Narikkapalvelumme ovat pois käytöstä. Voit ottaa ulkovaatteesi mukaan saliin.

Turvavälit teatterin tiloissa

Olemme rajanneet teatterin katsojamäärää koronarajoitusten mukaisesti. Suurelle näyttämölle myydään paikkoja siten, että katsojien väliin jää useampia tyhjiä penkkejä. Paikkanumerot eivät ole käytössä. Ovihenkilömme ohjaavat katsojat istumapaikoille.

Mikäli olet jo lunastanut tai varannut liput kevätkauden esityksiin, huomioithan, että paikkasi voivat olla vaihtuneet turvavälien myötä. Olemme pyrkineet sijoittamaan uudet paikat mahdollisimman lähelle alkuperäisiä paikkoja.

Turvavälijärjestely ei vaadi lipun lunastaneilta tai varanneilta asiakkailta yhteydenottoa teatteriin. Huomioithan kuitenkin, että syksyn peruuntuneiden esitysten liput eivät käy sellaisenaan kevään esityksiin. Teatterin ovihenkilökunta on käytössäsi teatteri-illan aikana. Ethän siis epäröi kysyä heiltä neuvoa.

Väliaika

Väliajalla katsomosta poistutaan rivi kerrallaan ovihenkilöiden ohjeistuksen mukaisesti. Odotathan siis väliajan alettua paikallasi ja noudatathan saamiasi ohjeita. Voit myös viettää väliajan katsomossa omalla paikallasi.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilu ei ole toistaiseksi käytössä.

Teatterista poistuminen

Jääthän esityksen jälkeen rauhassa istumaan paikallesi ja odottamaan poistumisohjeita. Katsomosta poistutaan rivi kerrallaan ovihenkilöstön ohjeiden mukaisesti. Muistathan turvavälit myös poistumistilanteessa. Teatterista poistuminen saattaa kestää hieman normaalia kauemmin, huomioithan tämän omassa aikataulussasi.

Sairastapauksen sattuessa

Mikäli sairastut, lipun voi vaihtaa veloituksetta ennen esityksen alkua toiseen esitykseen tai lahjakorttiin soittamalla lipunmyyntiimme p. 044 402 1539.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme turvaohjeistusta tarvittaessa.

Ihanaa, kun tulet Mikkelin Teatteriin! Tehdään teatteri-illasta ohjeita noudattamalla kaikille mieluinen teatterielämys.