Kevään 2021 omat esitykset nyt myynnissä

Kevään 2021 omat esityksemme ovat nyt myynnissä.

Kevään ensimmäisenä ensi-iltanäytelmänä nähdään Hella Wuolijoen monumenttaalisen Niskavuori-sarjan viimeiseksi jäänyt osa Entäs nyt, Niskavuori? 1940-luvulle sijoittuvassa näytelmässä Niskavuoren tila joutuu koville sodan runtelemassa Suomessa. Koskettava näytelmä tuo esille myös tänä päivänä ajankohtaisia kysymyksiä omaishoidosta ja vanhusten asemasta yhteiskunnassamme.

Näytelmän ohjaa vieraileva ohjaaja Raija-Sinikka Rantala, joka on ohjannut aikaisemmin kaksi Niskavuori-näytelmää Lahden kaupunginteatterissa. Pääosanäyttelijänä vanhan emännän roolissa nähdään Liisi Tandefelt, joka on tuttu myös elokuvamaailmasta. Hän on esiintynyt viime vuosina mm. Puhdistus- ja Tove-elokuvissa.

Kevään toinen ensi-iltanäytelmä nähdään maaliskuussa, jolloin suurella näyttämöllä esitetään komedia Tenorit liemessä. Näytelmä sijoittuu 1930-luvulle pariisilaisen hotellin sviittiin, jossa valmistaudutaan vuosisadan konserttiin. Konsertin alun lähestyessä ihmissuhteet kiristyvät ja laulatähtien manageri yrittää parhaansa pitääkseen konsertin aikataulun aisoissa. Luvassa on musiikkia, kuumaa rakkautta, komiikkaa ja naurua!

Lisäksi 14.11.2020 ensi-iltansa saavan Älä pukeudu päivälliselle esitykset jatkuvat keväällä 13.3.2021 asti. Liput ovat nyt myynnissä tähän Suomen hauskimpaan komediaan.

Olemme jo julkaisseet kaksi kevään vierailuesitystä myyntiin. 2.1.2021 Martti Suosalon Luolamieheen sekä 16.1.2021 Jukka Puotila – Showhun liput ovat jo myynnissä. Muut kevään vierailuesitykset julkaisemme lähiviikkoina.

Älä pukeudu päivälliselle -liput
Entäs nyt, Niskavuori? -liput
Tenorit liemessä -liput
Luolamies -liput
Jukka Puotila – Show -liput