Kevään 2021 vierailuesitykset ovat nyt myynnissä

Kevään 2021 vierailuesitykset ovat nyt myynnissä.

Kevään vierailut aloittaa vuodesta 2005 yleisöä naurattanut ja itkettänyt Luolamies –monologi. Yhdysvaltalaisen Rob Beckerin käsikirjoittama esitys on stand up –komiikkaa parhaimmillaan. Se herättää oivalluksia tyypillisistä parisuhteista, ja on hellyttävä tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Näytelmän on suomentanut ja ohjannut näyttelijä Ville Virtanen. Esityksen pääosassa nähdään ilmiömäinen näyttelijä Martti Suosalo. Sopii katsottavaksi yksin ja yhdessä, parisuhteellisena ja -suhteetta, ja vaikka pariin kertaan.

Tammikuun vierailuja jatkaa Mikkeliin yleisön pyynnöstä palaava Jukka Puotila – Show. Näyttelijä, imitaattori Jukka Puotilan yhdenmiehenshow tuo lavalle niin perinteiset hahmot kuin myös päivän polttavimmat ihmiset ja ilmiöt! Puotila imitoi mestarillisesti tunnettuja hahmoja pintajulkkiksista poliitikoihin.

Helmikuussa lavalla nähdään Martti Suosalon ylistetty monologi Palvelija. Palvelija on Kari Hotakaisen Helsingin Kaupunginteatterille kirjoittama monologinäytelmä. Näytelmä tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne.

Maaliskuussa on luvassa tähtisadetta, kun kaksi Suomen maineikkainta drag-laulajaa saapuu Mikkeliin Kuningattaret!-spektaakkelilla. Polan ja NikoLan säkenöivässä drag-illassa kuljetaan tunnelmasta toiseen, sentimentaalisista sävyistä hurmaavaan draamaan. Leidien edellinen vierailuesitys myi nopeasti loppuun, joten muistathan varata lippusi ajoissa varmistaaksesi paikkasi!

Toukokuussa sukelletaan huumorin maailmaan, kun lavalle palaa suosittu Saikkua, kiitos! -trilogia sekä aivan uusi osa, Best of Saikkua, kiitos! Kahden päivän aikana nähdään peräti neljä esitystä; Saikkua, kiitos!, Lisää saikkua, kiitos!, Saikkua, kiitos! OSA 3 ja Best of Saikkua, kiitos!

Laulavat näyttelijät Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen tarjoavat Hajuvettä ja lihapullaa koko rahan edestä. Esityksessä on valheen sävyttämiä kertomuksia oikeasta elämästä, melkein tositapahtumiin perustuvaa sanailua ja laulua Naisen eloonjäämisyrityksestä. Tunteen myllerryksestä toiseen, kansanlaulujen kautta rokkiin ja oopperasta takaisin iskelmään. Yleisön pyynnöstä huolimatta mukaan on saattanut lipsahtaa myös jokunen musikaalisävelmä.