Liisa Ihmemaassa -kaupunkipeli on nyt pelattavissa!

Liisa Ihmemaassa -kaupunkipeli sopii koko perheelle!

Lähde yhdessä kaverin, vanhemman tai koko perheen kanssa etsimään kaikki rastit!

Mikkelin keskustan alueella on viisi Liisa Ihmemaassa rastia, joissa pääset tutustumaan näytelmän hahmoihin. Heillä on muutama arvoituskin sinulle ratkaistavaksi! Jokaisella rastilla on juliste, jonka QR-koodilla pääset rastin videoon. Videolla Liisa ystävineen johdattavat sinut rastilta seuraavalle ja matkan aikana pääset myös osallistumaan Liisa Ihmemaassa -lippupaketin arvontaan.

Lue QR-koodi kännykälläsi ja lähde mukaan seikkailuun!

Peliin voi osallistua milloin vain. Julisteet näkyvät ulos, eikä niissä olevien QR-koodien lukeminen vaadi sisätiloihin menemistä. Loistavaa tekemistä siis näin korona-aikana!

Pelin ensimmäinen rasti löytyy Mikkelin Teatterin pääovista tai yllä olevasta kuvasta.


Liisa Ihmemaassa tulee ensi-iltaan 12.2.2022!
Lue lisää täältä!


Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Mikkelin Teatteri. Arvonnan palkintona on lippupaketti Liisa Ihmemaassa -näytelmään, joka sisältää lipun yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kilpailuun voi osallistua 21.1.-31.3.2022 välisenä aikana lähettämällä vastauksen videossa esitettyyn kysymykseen WhatsApp-sovelluksen kautta numeroon 046 667 8135.

Arvonta suoritetaan 1.4.2022 ja voittaja tavoitetaan saman päivän aikana puhelimitse. Jos arvonnan voittajaa ei saada kiinni 6.4.2022 mennessä, suoritetaan arvonta uudelleen ja sen voittajaa tavoitellaan saman päivän aikana.

Arvontaan osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä Mikkelin Teatterissa mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin kyseisen arvonnan suorittamiseen.