fbpx

Mikkelin Teatteri etsii myynnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen!

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias ammattiteatteri. Ensi-iltoja Teatterissamme on vuodessa 5-6. Mikkelin Teatterin kesäteatteri Naisvuorella on myös kiinteä osa toimintaamme.

Etsimme joukkoomme sinua, myynnin ammattilaista ryhmämyynnin ja myynnin työtehtäviin. Työssäsi olet vastuussa teatterin ryhmämyynnistä ja puhelimitse toteutettava ryhmämyynti on osa työtäsi. Työhösi kuuluu lipunmyyntiä teatterin lipunmyynnissä ja vastaat asiamiesverkostosta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin avustavia työtehtäviä sekä esim. messuille osallistumista ja paljon muuta.

Toivomme, että sinulla on myynnin koulutusta sekä työkokemusta myyntityöstä, omaat hyvät tietojenkäsittelytaidot ja käytät sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmia. Lippupisteen ohjelman tuntemus katsotaan eduksi.

Työajat vaihtelevat teatterin toiminnan mukaan. Toivomme sinun pystyvän työskentelemään työn vaatimien aikataulujen mukaan.

Sinulla tulee olla hyvä organisointikyky ja oma-aloitteisuutta. Olet innovatiivinen sekä yksin että tiimityöskentelyssä. Paineensietokykysi on hyvä, olet ulospäinsuuntautunut sekä kykenet työskentelemään muuttuvissa olosuhteissa ja erilaisten henkilöiden kanssa. Omaat positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta teatteriin.

Palkkaus tehtävässä on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen. Työaika on 35 tuntia / viikko.

Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hakemukset 7.10.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi. Hakemukseen tulee liittää CV.

Lisätietoja antaa:

hallintojohtaja Jaana Aholainen p. 050 3306496 / jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi
markkinointisuunnittelija Saara Pylvänäinen p. 044 4411 404 / saara.pylvanainen@mikkelinteatteri.fi