Mikkelin teatteri etsii vakinaiseen työsuhteeseen myynnin ammattilaista

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias ammattiteatteri. Ensi-iltoja Teatterissamme on vuodessa 5-6. Naisvuoren kesäteatteri on kiinteä osa toimintaamme.

Etsimme joukkoomme sinua, myynnin ammattilainen, ryhmämyynnin ja myynnin työtehtäviin. Työssäsi olet vastuussa teatterin ryhmämyynnistä mukaan lukien ryhmämyynnin käytännön toteuttaminen. Puhelimitse toteutettava ryhmämyynti on osa työtäsi. Työhösi kuuluu lipunmyyntiä teatterin lipunmyynnissä ja vastaat asiamiesverkostosta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin avustavia työtehtäviä sekä esim. messuille osallistumista ja paljon muuta.

Toivomme, että sinulla on myynnin koulutusta sekä työkokemusta myyntityöstä, omaat hyvät tietojenkäsittelytaidot ja käytät sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmia. Lippupisteen ohjelman tuntemus katsotaan eduksi.

Työajat vaihtelevat teatterin toiminnan mukaan. Toivomme sinun pystyvän työskentelemään työn vaatimien aikataulujen mukaan.

Sinulla tulee olla hyvä organisointikyky ja oma-aloitteisuutta. Olet innovatiivinen sekä yksin että tiimityöskentelyssä. Paineensietokykysi on hyvä, olet ulospäinsuuntautunut sekä kykenet työskentelemään muuttuvissa olosuhteissa ja erilaisten henkilöiden kanssa. Omaat positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta teatteriin.

Palkkaus tehtävässä on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen. Työaika on 35 tuntia / viikko.

Paikka täytetään 15.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 26.9.2021 mennessä sähköisesti osoitteeseen jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi. Hakemukseen tulee liittää CV.

Lisätietoja antaa torstaina 9.9. ja maanantaina 20.9. klo 10-12 talouspäällikkö Jaana Aholainen p. 050 3306 496.