Mikkelin Teatteri mukana Pysyykö kulttuuri pinnalla? -lyhtytempauksessa

”Miksi kulttuuri on tärkeää alueen veto-, pito- ja elinvoimalle? Onko kulttuuri kaikkien tavoitettavissa, vai onko sen saavutettavuus tulevaisuudessa vain harvojen etuoikeus?”

”Mikkelin seudulla on noin 600 kulttuuriammateissa työskentelevää henkilöä. Tässä tilaisuudessa tuomme tämän alueemme vetovoiman ja innovatiivisuuden kannalta tärkeää työtä tekevän joukon esiin laskemalla jokaista kymmentä kohden Pankalampeen yhden käsin taitellun paperilyhdyn. Haluamme näin välittää huolemme päättäjille kulttuuriin kohdistuviin säästöpaineisiin liittyen.” -Pysyykö kulttuuri pinnalla? -tempaus.

AKKU – Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanke, Saimaa-ilmiö, Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut, Mikkelin Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hanke, Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli  ja Mikkeli Events -hanke järjestävät yhdessä Pysyykö kulttuuri pinnalla? -lyhtytempauksen Mikaelissa ja Pankalammen uimarannalla 4.11.2021. Tempaus on osa Vetehiset – Eteläsavolaiset järvikulttuurifestivaalit -tapahtumaa, ja siitä voit lukea lisää tästä.

Aihe koskettaa läheisesti myös Mikkelin Teatteria, joten haluamme osoittaa tukemme tempaukselle, joka järjestetään kulttuurin puolesta.