Mikkelin Teatteri peruu kaikki kevään 2020 esitykset

Mikkelin Teatterin hallitus on päättänyt perua Mikkelin Teatterin oman tuotannon esitykset sekä yleisötapahtumat kevään 2020 osalta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kevään vierailuesitykset pyritään siirtämään syksyyn.

Samalla teatteri käynnistää Suomen Teatteri ry:n antaman yleisohjeen mukaisesti yt-neuvottelut.

AVI on kieltänyt yli 500 hengen yleisötapahtumien järjestämisen 14.4.2020 saakka ja hallitus on THL:n suositusten mukaisesti linjannut yli 500 hengen yleisötapahtumat peruttavaksi toukokuun 2020 loppuun.

Mikkelin Teatterin salikoko on 313 paikkaa. Kannamme kuitenkin tapahtumanjärjestäjänä vastuumme, sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuudesta peruuttamalla kevään tapahtumat. Esitysten lisäksi peruutamme kaikki yleisötilaisuutemme mukaan lukien Keskiviikkoklubit ja teatterikierrokset.

Esitysten peruuttaminen on taloudellisesti raskas isku Mikkelin Teatterille. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaistamme vaihtaa perutun esityksen lipun lahjakorttiin tai lippuun syksyn esitykseen.

Pyydämme asiakkailtamme malttia lipunvaihtojen ja -palautusten suhteen. Lippumyymälämme palvelee lähiviikot normaalisti ma-pe klo 11-17. Peruttujen esitysten asiakkaisiin tullaan olemaan yhteydessä.

Vaikka esitystoiminta ja yleisötapahtumat loppuvatkin, toiminta teatterissa ei pääty. Valmistautuminen ensi kesän ja syksyn esityksiin jatkuu. Papin perhe -näytelmän ensi-ilta siirtyy toistaiseksi. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tämän hetkisen tiedon mukaisesti kesäteatterin Sellaista Elämä on -esitykset toteutetaan normaalisti.