Mikkelin Teatterin syksyn esityskalenteriin muutoksia

Tulitikkuja lainaamassa -näytelmän ensi-iltaa on siirretty lauantaille 19.11.2022. Ensi-illan siirtyminen viikolla on aiheuttanut muutoksia lokakuun ja marraskuun esitysaikatauluihin.

Mikkelin Teatterissa on sairaustapausten vuoksi peruttu esityksiä jo kahtena viikonloppuna. Sairaustapaukset ovat vaikuttaneet harjoitusaikatauluihin ja Tulitikkuja lainaamassa -näytelmän ensi-ilta joudutaan siirtämään viikolla eteenpäin.

Siirrot ovat aiheuttaneet muutoksia myös muihin syksyn aikatauluihin. Päivitetyt aikataulut löytyvät Mikkelin Teatterin nettisivuilta.

”Tilanne on todella harmillinen ja olemme surullisia, että joudumme perumaan esityksiä. Sairaustapauksille emme voi mitään ja olemme erittäin pahoillamme asiakkaille aiheutuvasta vaivasta”, teatterinjohtaja Aleksander Anria pahoittelee.

Mikkelin Teatterin lipunmyynti pyrkii tavoittamaan kaikki peruuntuneisiin tai siirtyneisiin esityksiin lipun ostaneet tai varanneet henkilöt. Jos sinulla on lippu peruuntuneeseen esitykseen, pyydämme laittamaan tiedot lipuistanne sähköpostitse osoitteeseen: liput@mikkelinteatteri.fi.

Tarkista näiltä sivuilta päivittyneet esitysajat näytelmittäin:

Tulitikkuja lainaamassa
Kultainen vasikka
Täydellinen lauantai