Mikkelin Teatterin syksyssä tarjontaa niin lapsille kuin aikuisillekin

Mikkelin Teatterin syksyn ohjelmisto on julkaistu! Kevään esitysten peruuntuminen toi muutoksia tulevan kauden esityskalenteriin muun muassa siirtyneen ensi-illan ja paluun tekevän juhlavuoden näytelmän muodossa.

Syyskauden aloittaa elokuussa ensi-iltansa saava Reetta-karhu ja satukirjan salaisuus, joka on jo kolmas osa Reetta-karhun seikkailuista. Näytelmä toteutetaan yhteistyössä Mikkelin Kaupunginorkesterin kanssa.

Lauantaina 19.9.2020 pääsemme viettämään keväältä siirtynyttä Papin perheen ensi-iltaa. Minna Canthin klassikkonäytelmästä Sakari Hokkasen sovittama versio tuo näytelmän tähän päivään ja osoittaa kuinka Canthin tekstit ovat ajankohtaisia jopa yli sata vuotta myöhemmin.

Ohjelmistossa jatkaa juhlavuoden näytelmänä nähty Rakastunut Ryti. Tapio Liinojan ja Reidar Palmgrenin käsikirjoittama näytelmä on kerännyt paljon positiivista palautetta ja katsojia myös Etelä-Savon ulkopuolelta. Esitykset jatkuvat syksyllä 24.9. alkaen.

Syksyn kolmantena ensi-iltana 14.11.2020 ja pikkujoulukauden avaajana nähdään klassikkofarssi Älä pukeudu päivälliselle, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Mikkelin Teatterissa. Ranskalaisen näytelmäkirjailijan Marc Camolettin näytelmä tunnetaan Suomessa myös nimillä Ranskalainen pyjama ja Lainalakanat.

Lisäksi Mikkelin Teatterissa nähdään syksyllä historiallisen paljon vierailuita keväältä peruuntuneiden siirryttyä seuraavalle kaudelle. Ensimmäisenä vierailijana nähdään Kuningattaret!, eli Drag-leideinäkin tunnetut Pola Ivanka ja NikoLa. Yleisöä monipuolisilla imitaatioilla tulevat vuorostaan viihdyttämään Juha Laitila ja Jukka Laaksonen Ne huuliveikot -esityksellä. Musiikkia ja komediaa tarjoaa Minna Kivelän ja Ilkka Merivaaran Rakastan sua ja Abbaa.

Lokakuussa Mikkelin Teatterissa nähdään niin sanottu Saikku-maraton kun Mikko Kivisen, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen Saikkua -sarjan kaikki kolme osaa nähdään kolmena perättäisenä päivänä 5.-7.10.2020.

Stand-uppia syksyyn tuo Heli Sutela ja Krisse Salminen, jotka esiintyvät Mikkelin Teatterissa 24.10.2020 Sutela & Salminen -stand uppia! -show’lla. Viimeisenä vierailuna tämän vuoden puolella nähdään Karolina Blomin Hyvä-paha-ero, joka on yhden naisen komedia ex-parisuhteesta.

Uuden vuoden aloittaa jälleen viimeksi salin täyteen myynyt Jukka Puotila – show, joka tuo lisää stand-uppia ja imitaatioita Mikkelin Teatteriin 16.1.2021. Liput syksyn kaikkiin esityksiin ovat myynnissä nyt.

Lisätiedot kaikista vierailuista löytyy täältä!