Mikkelin Teatterissa keväällä ensi-illassa Murhaloukku ja Poika

Mikkelin Teatterin kevään ohjelmisto on nyt julkaistu.

Mikkelin Teatterissa nähdään keväällä 2023 kaksi hyvin erilaista ensi-iltaa. 21.1.2023 ensi-iltaan tulee Ira Levinin menestystrilleri Murhaloukku, jonka ohjaa Mikko Viherjuuri. 18.3.2023 ensi-illan saa Florian Zellerin käsikirjoittama näytelmä Poika, jonka ohjaa teatterinjohtaja Aleksander Anria.

Murhaloukku sai kantaesityksen Broadwaylla 1978 ja sitä esitettiin siellä neljän vuoden ja 1793 esityksen ajan. Mikko Viherjuuri suomensi Murhaloukun ja ohjasi näytelmän Tampereen Teatterissa 2011. Näytelmän on kirjoittanut Ira Levin, joka tunnetaan myös teoksistaan Rosemaryn painajainen ja Stepfordin vaimot.

Poika on liikuttava ja koskettava tarina perheestä, rakkaudesta, uusista aluista ja lopullisista päätöksistä. Näytelmä on käsikirjoittaja Florian Zellerin perhetrilogian kolmas osa. Aikaisemmat perheteemaan pureutuneet näytelmät ovat Isä ja Äiti. Kaikki kolme näytelmää ovat saaneet ylistäviä arvioita ja Poika -näytelmän pohjalta tehty elokuva tulee ensi-iltaan loppuvuoden 2022 aikana.

Syksyltä ohjelmistossa jatkaa syyskuussa ensi-iltaan tullut Kultainen vasikka, marraskuussa ensi-iltaan vielä tuleva Tulitikkuja lainaamassa sekäkomedia Täydellinen lauantai. Vierailemaan saamme Susanna Haaviston, jonka Elämä kassiin – Susanna Haavisto 40v -taiteilijakonsertti tulee Mikkelin Teatteriin 29.4.2023.

Aikataulut ja tarkemmat tiedot näytelmistä löytyvät Mikkelin Teatterin nettisivuilta: www.mikkelinteatteri.fi. Liput syksyn ohjelmistoon ovat myynnissä Mikkelin Teatterin lippumyymälässä sekä Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä.