Teatteri peruu 9.-10.10. Papin perhe- ja Rakastunut Ryti -esitykset – tilalla lauantaina nähdään Mielensäpahoittaja

Mikkelin Teatterin henkilökuntaan kuuluva henkilö on mahdollisesti altistunut koronavirustartunnalle Teatterin ulkopuolella. Essote on viime viikolla ilmoittanut henkilölle mahdollisesta altistumisesta, mutta ei ole asettanut häntä karanteeniin. Tunnemme vastuumme henkilökuntamme sekä yleisön turvallisuudesta ja olemme määränneet mahdollisesti altistuneen henkilön etätöihin kahdeksi viikoksi 14.10.2020 saakka.

Etätyömääräyksestä johtuen olemme pakotettuja perumaan 9.-10.10.2020 Papin perhe- ja Rakastunut Ryti -esitykset. Vierailuesitykset 5.-7.10. sekä Reetta-karhu ja satukirjan salaisuus -esitys 8.10. esitetään ohjelmiston mukaisesti.

Viikonlopun peruttujen esitysten tilalla esitämme lauantaina 10.10. klo 13 Mielensäpahoittaja-näytelmän. Näytelmän on käsikirjoittanut Tuomas Kyrö ja ohjannut Mika Nuojua, lavalla nähdään näyttelijämme Risto Kopperi ja muusikko Arto Kivekäs. Lipun hinta Mielensäpahoittaja-näytelmään on 28 €.

Teatteri on yhteydessä puhelimitse lipun lunastaneisiin asiakkaisiin. Peruttujen esitysten liput voi vaihtaa toiseen esitykseen, esimerkiksi lauantain Mielensäpahoittajaan, lahjakorttiin tai voimme palauttaa rahat. Esitysten lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti.

Teatteriin on edelleen turvallista tulla. Noudatamme turvavälejä. Suosittelemme katsojillemme kasvomaskien käyttöä ja tarjoamme katsojillemme maskit. Käytössä on lisäksi useita käsidesiautomaatteja.

Pahoittelemme peruuntumisista aiheutunutta vaivaa.