Teatteri peruu 2.-3.10. Papin perhe- ja Rakastunut Ryti -esitykset

Mikkelin Teatterin henkilökuntaan kuuluva henkilö on mahdollisesti altistunut koronavirustartunnalle Teatterin ulkopuolella. Essote on ilmoittanut henkilölle mahdollisesta altistumisesta, mutta ei ole asettanut henkilöä karanteeniin. Tunnemme vastuumme henkilökuntamme sekä yleisön turvallisuudesta ja olemme määränneet mahdollisesti altistuneen henkilön etätöihin 14.10.2020 saakka.

Etätyömääräyksestä johtuen olemme pakotettuja perumaan 2.-3.10.2020 Papin perhe- ja Rakastunut Ryti -esitykset. Esityksiin 9.-10.10.2020 palaamme myöhemmin. Muilta osin Teatterin toiminta jatkuu normaalina. Reetta-karhu ja satukirjan salaisuus -esitys 8.10. sekä vierailuesitykset 5.-7.10. esitetään ohjelmiston mukaisesti.

Teatteri on yhteydessä puhelimitse lipun lunastaneisiin asiakkaisiin. Peruttujen esitysten liput voi vaihtaa toiseen esitykseen, lahjakorttiin tai voimme palauttaa rahat. Esitysten lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti.

Teatteriin on edelleen turvallista tulla. Noudatamme turvavälejä. Suosittelemme katsojillemme kasvomaskien käyttöä ja tarjoamme katsojillemme maskit. Käytössä on lisäksi useita käsidesiautomaatteja.

Pahoittelemme peruuntumisista aiheutunutta vaivaa.