Turvallisesti Teatteriin syyskaudella 2021

Hyvä teatterinystävä!

Tästä tiedotteesta löydät tietoa ja käytännön ohjeita turvalliseen teatterikäyntiin syyskaudelle 2021.

Tulethan Teatteriin ainoastaan terveenä. Mikkelin Teatterin oma väki pitää huolen, ettei henkilökuntamme tule lievissäkään sairaustapauksissa töihin. Pyydämme tätä samaa yleisöltä.

Ennen esitystä

Ovihenkilömme tarkastavat pääsylippusi alaovella. Avaamme ovet katsomoon 30 minuuttia ennen esityksen alkua, jonka jälkeen pääset siirtymään suoraan katsomoon.

Tällä hetkellä katsomossa on käytössä joka toinen paikka ja paikat on numeroitu. Noudatathan paikkanumerointia, jotta turvavälit säilyvät edessä ja takana istuviin.

Katsomosta poistuminen

Katsomoon siirrytään ja sieltä poistutaan ovihenkilön ohjauksessa. Jääthän esityksen jälkeen paikallesi odottamaan ohjeistuksia. Väliajan voit viettää myös katsomossa omalla paikallasi.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilut järjestämme vain ennakkovarauksesta. Varauksen voi tehdä etukäteen numerosta 050 918 1976 tai kahviossa ennen esityksen alkua.

Kasvomaskit

Edellytämme syyskaudella 2021 asiakkailtamme kasvomaskin käyttöä koko Teatterissa asioinnin ajan. Poikkeuksen tähän tekevät lapsiasiakkaat, jotka voivat tulla katsomaan esityksiä ilman maskeja. Saat kasvomaskin ovihenkilöstöltämme tullessasi Teatteriin. Maskin voit vaihtaa uuteen väliajalla. Kaikilla yleisötiloissa työskentelevillä työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski.

Käsihygienia ja yleisötilojen siisteys

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Teatterin yleisötiloissa on useita käsidesiautomaatteja, käytäthän niitä. Käsien peseminen saippualla on mahdollista wc-tiloissamme. Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Narikka

Narikkapalvelumme ovat pois käytöstä. Voit ottaa ulkovaatteesi mukaan saliin.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme turvaohjeistusta tarvittaessa, joten seuraathan ilmoitteluamme!

Tervetuloa teatteriin! Tehdään teatteri-illasta ohjeita noudattamalla kaikille mieluinen teatterielämys.

Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveinä!