HYVÄ TIETÄÄ

Ajankohtaisia toimintaohjeita

Huomioithan, että nastakengillä ei saa kulkea teatterin aulasta yläkertaan!

Henkilökuntamme ei tule sairaana töihin. Toivomme, että sinäkään et tule sairaana teatteriin. Sairaustapauksissa lippu pyynnöstäsi siirretään toiseen näytökseen. Siirto on tehtävä ennen alkuperäisen esityksen alkamista.

Hankithan liput etukäteen jonojen välttämiseksi.

Tilaathan väliaikatarjoilut ennen esityksen alkua kahviosta. Väliaikatarjoiluista vastaa Mikkelin Teatterikerho.

Teatterissa on useita käsidesiautomaatteja. WC-tiloissa on mahdollisuus käsien pesuun.

Narikka on teatterissamme maksuton.


Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen sattuessa teatteri voi joutua peruuttamaan näytännön. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Muita kustannuksia teatteri ei korvaa. Lippu.fi kautta ostetuista lipuista ei hyvitetä heidän perimiä palkkioita koskaan. Mikäli mahdollista, pyrimme tavoittamaan lippuja hankkineet asiakkaat ja ilmoittamaan peruuntumisesta.


Esteettömyys

Mikkelin Teatterin Suuren näyttämön ja Naisvuoren kesäteatterin katsomoon voidaan sijoittaa rajoitettu määrä pyörätuoleja aina esityksen paikkatilanteen mukaan. Paikat pyörätuoleille on varattava etukäteen suoraan Teatterin lipunmyynnistä. Suurella näyttämöllä pyörätuolit sijoitetaan 1. riviin ja Naisvuoren kesäteatterissa 1. rivin eteen.

Aulasta pääsee hissillä yleisölämpiöön. Ovihenkilöt opastavat ja auttavat aulassa tarpeen mukaan. Naisvuoren kesäteatterissa on hyvä huomioida, että katsomo sijaistee mäen päällä. Liikuntarajoitteinen on kuitenkin tarpeen mukaan mahdollista kuljettaa autolla aivan katsomon viereen.


Opaskoirat

Opaskoirasta on ilmoitettava lippuvarausta tai lippua ostettaessa. Opaskoiran kanssa esityksiin tulevan tulee istua katsomon reunassa.


Induktiosilmukka

Suurella näyttämöllä sekä Naisvuori-näyttämöllä on käytössä induktiosilmukka, jonka tarkat tiedot saa lippumyymälästämme.


Liikenneyhteydet

Saapuminen

Mikkelin Teatteri sijaitsee Mikkelin keskustassa, noin 400 metrin päässä Mikkelin torilta. Teatterilla ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta teatterin lähistöllä, Ristimäenkadulta, Mikonkadulta ja Vuorikadulta löytyy ilmaisia tai kiekollisia paikkoja. Toriparkki on maksullinen parkki Mikkelin torin alla, josta on myös lyhyt kävelymatka teatterille. Pysäköintialueet voi katsoa tästä kartasta.

Linja-autot voivat pysähtyä jättämään teatteriin tulevan ryhmän teatterin etuoven eteen, mutta siihen ei saa pysäköidä. Linja-autot voi pysäköidä esityksen ajaksi Ristimäenkadulle tai Vuorikadulle. Viikonloppuisin linja-autoille pysäköintitilaa löytyy myös Savilahdenkadun ja Lönnrotinkatu kulmauksessa olevalta parkkipaikalta.

Muualta Mikkeliin

Mikkeliin pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Junat ja bussit saapuvat Matkakeskukseen, josta on 10 minuutin kävelymatka Mikkelin Teatterille.

Etäisyydet:
Jyväskylästä 1,5 h
Kuopiosta 2 h
Lappeenrannasta 1,5 h
Lahdesta 1,5 h
Kouvolasta 1,5 h
Savonlinnasta 1,5 h
Varkaudesta 1 h
Helsingistä 3 h