Mikkelin Teatteri on yllättävän notkea yrityskumppani

Mikkelin Teatteri tarjoaa yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia asiakkaiden, sidosryhmien ja henkilöstön huomioimiseen ja palkitsemiseen. Olemme tuotteistaneet erilaisia tuotteita ja palveluita palvelemaan yritysten tarpeita, mutta meiltä löytyy notkeutta ja luovuutta yhteistyön räätälöintiin juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavaksi.

KAUSIKORTTI ON ELÄMYSPASSI YRITYKSILLE

Kausikortilla yrityksenne saa vakiopaikan kaikkiin Mikkelin Teatterin omiin ensi-illan jälkeisiin esityksiin teatterin syys-ja kevätkaudella (ei koske vierailunäytöksiä). Kausikortilla pääsee esityksiin kuka tahansa kortinhaltija. Kausikortin ostaneella yrityksellä on nimetty paikka katsomossa jokaiseen Mikkelin Teatterin omaan ensi-illan jälkeiseen esitykseen. Ennakkovarausta ei tarvita eikä näytökseen tarvitse hankkia erikseen lippua. Kausikorttia voi säilyttää kätevästi Teatterin korttiparkissa, josta teatteriin tulija saa kortin yritystunnusta vastaan.

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa kaikissa yritysten kausikortteihin liittyvissä kysymyksissä. Kysy tarjous: Saara Pylvänäinen
markkinointisuunnittelija, 050 354 9778, saara.pylvanainen(ät)mikkelinteatteri.fi

OTA NÄYTÖS HALTUUN HALUAMALLASI TAVALLA

Räätälöidyssä tilausesityksessä tilaajalla on mahdollisuus ottaa näytös haltuunsa haluamallaan tavalla. Teatterin aula- ja kahviotilat voidaan somistaa asiakkaan rekvisiitalla. Asiakkaan esitteitä ja tuotenäyttelyitä voidaan sijoittaa vapaasti eri puolille teatteria. Mikkelin Teatterin katsomokapasitetti mahdollistaa 313 teatterivierasta, Naisvuoren kesäteatteri 558 teatterivierasta ja Teatteriklubi noin 60 teatterivierasta.

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa kaikissa tilausesitysten suunniteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä. Kysy tarjous: Jaana Aholainen,  050 330 6496, jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi.

Yrityskummiksi Teatteriklubille

Mikkelin Teatteriklubi on intiimi ja yllättävä esityspaikka, jossa järjestetään teatterikauden aikana 3-5 erilaista klubi-iltaa. Kummiyritys saa jokaiseen klubiesitykseen kaksi vapaalippua. Jokaisessa Teatteriklubi-esityksessä klubin vetäjä kertoo yleisölle ketkä toimivat Klubikummeina. Kummiyritys voi tuoda myös omaa jaettavaa materiaalia Klubille. Hyödynnä uniikki teatteritila ja -elämys ja ryhdy yrityskummiksi Teatteriklubille

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa kaikissa Teatteriklubiin ja sen yrityskummitoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Kysy tarjous: Emmi Nykänen 044 236 1817, emmi.nykanen@mikkelinteatteri.fi.

TYHY-TAPAHTUMA, JOSTA TYKÄTÄÄN

Olisiko yrityksenne seuraavassa tyhy-päivässä improvisaatiota vai teatterileikkejä? Vai haluaisitteko pieniä teatteriesityksiä täydentämään tyhy-päivänne teemaa? Räätälöidyt ohjelmat voivat muodostaa itsenäisen tapahtuman tai ne voivat olla osa muuta kokonaisuutta. Tyhy-tapahtumiin voidaan kätevästi lisätä luentoja tai ne voidaan kytkeä osaksi Mikkelin Teatterin ohjelmistoa.

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa kaikissa Tyhy-tapahtumanne suunniteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä. Kysy tarjous: Jimmy Asikainen 0408317107 7731704, jimmy.asikainen@mikkelinteatteri.fi.

TEATTERILLA ON TILOJA, JOISSA ON TUNNETTA

Mikkelin Teatterin suuri näyttämö, Teatteriklubi,  kahvilat sekä Naisvuoren kesäteatteri ovat vuokrattavissa erilaiseen tapahtumakäyttöön muun ohjelmiston sen salliessa. Teatteri on uniikki, mutta ympäristö kokouksille, yritystapahtumille, vuosikokouksille, minimessuille ja monille muille tapahtumille. Kysy myös monipuolisista ohjelma- ja tarjoilupalveluista, joita voimme tapahtumallenne tarjota.

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa kaikissa yritystilaisuutenne tai kokouksenne tiloihin ja muihin tarpeisiin liittyvissä kysymyksissä. Kysy tarjous: Reijo Romo, 044 773 1707, reijo.romo@mikkelinteatteri.fi.

TEATTERI ON LUOVA MEDIAKUMPPANI

Mitäpä jos yrityksenne näkyisi Mikkelin Teatterissa. Yritysnäkyvyydelle on erilaisia luovia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja tuotesijoittelusta yhteismarkkinointitoteutuksiin. Mikkelin Teatteri tarjoaa näkyvyyttä mm:

  • TUOTESIJOITTELU Erilaisia luovia mahdollisuuksia tuotesijoitteluun.
  • BANNERIMAINONTA mikkelinteatteri.fi - verkkosivuilla.
  • SOME-KUMPPANUUS Teatterin somekanavissa esimerkiksi kumppanuuspostauksina tai yhteismarkkinointioperaatioina.
  • SCREENMAINONTA Mikkelin Teatterilla.
  • PRINTTIMAINONTA Ohjelmistoesitteessä, flyereissa, julisteissa ja käsiohjelmissa.
  • ÄÄNIMAINONTA Naisvuoren kesäteatterissa.
  • JULISTEMAINONTA Naisvuoren kesäteatterissa.

Omia ideoita medianäkyvyyteen? Olemme mielellämme mukana toteuttamassa yllättäviä ja luovia mainostoteutuksia myös muihin tilanteisiin ja asiakkaan omiin markkinointioperaatioihin. Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa ja ideoi kannssanne kaikissa medianäkyvyyteen liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisuuksissa. Kysy tarjous: Saara Pylvänäinen markkinointisuunnittelija, 050 354 9778, saara.pylvanainen(ät)mikkelinteatteri.fi

LIPPUMYYMÄLÄ AUTTAA JA PALVELEE LIPUNMYYNNISSÄ

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa paikallisia tapahtumajärjestäjiä tapahtuman lipunmyynnin organisoinnissa ja toteutuksessa. Kysy tarjous: Jaana Aholainen,  050 330 6496, jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi.

PUKUVUOKRAAMO PALVELEE MYÖS YRITYSTEN TARPEITA

Mikkelin Teatterin pukuvuokraamo palvelee yrityksiä erilaisten yritystapahtumien kuten messujen, naamiaisten, pikkujoulujen tai erilaisten teemoitettujen asiakastilaisuuksien puvustamistarpeissa.

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa yhdessä teatterin pukuvuokraamon kanssa yritystänne erilaisten tilaisuuksien puvustamistarpeissa. Kysy tarjous: Saara Pylvänäinen, markkinointisuunnittelija, 050 354 9778, saara.pylvanainen(ät)mikkelinteatteri.fi