YRITYKSILLE

Mikkelin Teatteri tarjoaa yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia asiakkaiden, sidosryhmien ja henkilöstön huomioimiseen ja palkitsemiseen. Olemme tuotteistaneet erilaisia tuotteita ja palveluita palvelemaan yritysten tarpeita, mutta meiltä löytyy notkeutta ja luovuutta yhteistyön räätälöintiin juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavaksi.


Tilausnäytökset

Räätälöidyssä tilausesityksessä tilaajalla on mahdollisuus ottaa näytös haltuunsa haluamallaan tavalla. Teatterin aula- ja kahviotilat voidaan somistaa asiakkaan rekvisiitalla. Asiakkaan esitteitä ja tuotenäyttelyitä voidaan sijoittaa vapaasti eri puolille teatteria. Mikkelin Teatterin katsomokapasiteetti mahdollistaa 313 teatterivierasta, Naisvuoren kesäteatteri 558 teatterivierasta ja Teatteriklubi noin 60 teatterivierasta.

Lisätietoja:

Jaana Aholainen
Hallintojohtaja
Puhelin: 050 330 6496
Sähköposti: jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi


Lipunmyynnin palvelu tapahtumalle

Mikkelin Teatterin myynti-ja markkinointitiimi auttaa paikallisia tapahtumajärjestäjiä tapahtuman lipunmyynnin organisoinnissa ja toteutuksessa.

Lisätietoja:

Jaana Aholainen
Hallintojohtaja
Puhelin: 050 330 6496
Sähköposti: jaana.aholainen@mikkelinteatteri.fi


TYHY-tapahtumat

Olisiko yrityksenne seuraavassa tyhy-päivässä improvisaatiota vai teatterileikkejä? Vai haluaisitteko pieniä teatteriesityksiä täydentämään tyhy-päivänne teemaa? Räätälöidyt ohjelmat voivat muodostaa itsenäisen tapahtuman tai ne voivat olla osa muuta kokonaisuutta. Tyhy-tapahtumiin voidaan kätevästi lisätä luentoja tai ne voidaan kytkeä osaksi Mikkelin Teatterin ohjelmistoa.

Lisätietoja: 
Jimmy Asikainen
teatterikuraattori
Puhelin: 040 831 7107
Sähköposti: jimmy.asikainen@mikkelinteatteri.fi